
Helén Vikstvedt er en norsk skuespiller, danser og komiker. Vikstvedt har jobbet som skuespiller, danser og koreograf i mange år, blant annet på Oslo Nye Teater og Nationaltheatret.
Hun kombinerer humor, lek og teater i sitt foredrag om kommunikasjon og gode menneskemøter.
På Fevikkonferansen skal vi bli inspirert, utfordret og bevisstgjort på sammenhengen mellom kommunikasjon og holdninger.

Bengt Lindstöm er professor i salutogenese ved Senter for Helsefremmende forskning, NTNU/HiST
Han ledet fra 2005 -2011 Health Promotion Research Program ved Folkhälsan Research Center, Helsinki. Han er utdannet barnelege, PhD, Dr PH MD i barn, ungdom og familiehelse og har skrevet avhandlingen «The essens of existence», og er en av forfatterne bak «A Hitchhikers guide to Salutogenesis»
På Fevik skal han snakke om salutogenese i forskning og praksis og helsefremmende perspektiv på ulike nivå i livet.

Helene Back har vært bruker av Frisklivssentralen.
Hun deler sin historie og egne erfaringer med endring, motivasjon og mestring.

Hilde Freim er avdelingsleder for læring og mestring i Fredrikstad kommune og hun deltar i nettverket for samarbeid mellom HF og kommuner.
På Fevik vil hun snakke om kompetanser i helsefremmende arbeid og hvordan hun jobber med motivasjon, relasjon, pedagogikk.
Hun vil også fortelle om «Min Livsstil», verktøy for kartlegging og prosessveiledning.

Kristil Haraldstad er koordinator flerkulturell kompetanse og likeverdig helsetjeneste ved Ahus.
På Fevik skal hun snakke om likeverdige helsetjenester innen opplæring, individuelt og grupper for de som ikke snakker og forstår norsk og hvordan vi kan bli bedre til å inkludere minoritetsbefolkningen i våre tilbud.

Sigurd Vik er daglig leder av Enforme og har erfaring fra internasjonal lederutvikling og bruk av ulike testverktøy. Han har han ledet innovasjonsarbeidet med «Min Livsstil». Sigurd er også forfatter av boken «Prestasjonskultur & Prestasjonsledelse» og har i 12 år vært med som aktiv politiker i Stavanger Bystyre.
På Fevik vil han holder foredraget:
«Fra visjon til ferdig utviklet verktøy»- om hvordan innovativ utvikling og samarbeid mellom kommuner, fylke og private aktører bidrar til å skape unike løsninger, læring og mestring.
«Min Livsstil» er et e-helseverktøy hvor deltakerne gjør en egenvurdering av egen helse og livsstil. Det er utviklet skreddersydde løsninger for folkehelseprosjekter i kommunesektoren og for elever i ungdoms- og videregående skoler.
«Min Livsstil» er et pedagogisk konsept som umiddelbart etter gjennomføring gir brukeren en grundig og motiverende rapport som skal inspirere den enkelte til å gjennomføre små og store livsstilsendringer.
«Min livsstil» har også en egen løsning for ansatte i bedrifter. Det kan også tas ut kollektive rapporter som forteller om gruppens eller bedriftens status og endringer ved neste gangs gjennomføring.